Wednesday, 1 November 2017

5 Pasaraya Giant Akan Ditutup Serentak 5 November Ini..

giant-hypermarket


Sekiranya anda berpendapat pasaraya yang berjaya menjadi pilihan pengguna setempat sejak sekian lama kalis daripada sebarang masalah anda mungkin silap. Terbaru, sebanyak lima pasaraya Giant bakal ditutup secara serentak seawal minggu hadapan.
Lima pasaraya Giant yang terlibat adalah Giant cawangan Sri Manjung, Sungai Petani, Shah Alam City Centre Mall, Sibu dan Selayang Lama. Masing-masing bakal ditutup secara serentak pada 5 November 2017 ini.
Berdasarkan laporan, GCH Retail yang turut memegang hak perniagaan bagi Cold Storage, Mercato dan Jasons Food Hall mengatakan syarikat mereka bersedia untuk membuat perubahan bagi pelan modal bisnes mereka sesuai dengan kehendak pengguna.
Dalam pada itu, Giant cawangan Bercham, Perak bakal diperluaskan bagi menawarkan lebih banyak pilihan dan barangan kepada penduduk setempat. GCH Retail juga dalam masa yang sama sedang dalam proses untuk membuka sebuah kedai konsep terbaru daripada Cold Storage di KLCC.

Diharap keputusan yang dibuat ini bukanlah petanda ekonomi negara sedang tenat dan sekadar stategi bagi memantapkan bisnes syarikat yang berpengaruh dalam industri peruncitan ini. (Thesundaily)


IKLAN:
giant-hypermarket5 Pasaraya Giant 
Akan Ditutup Serentak 5 November Ini..

Ini Solosi pekerjanya!


Informasi Baru Peluang Kerja Di Australia -Ibnu Hasyim.
Pihak kontraktur di Australia membuka peluang kerja-kerja baru bagi sektor pembinaan di bandar-bandar di Australia. Berminat, pihak kami sedia bekalkan maklumat. Begitu juga mengenai kerja petik buah.

2 comments:

  1. alamakkk...abis tmpt aku suka

    ReplyDelete
  2. kat sini la aku belajar cara buat duit online ...first tmpt jumpa client . mmg memory la. tapi akhirnya ditutup jugak..takde orang nak gi sana agaknya.

    ReplyDelete