Thursday, 26 April 2018

Bakar Rambut Di Kepala, Kaedah Baru Potong/Gunting Rambut. Hebat!


JOM KREATIF
HANYA yang `hati kering’ sahaja akan berani mengunjungi salon ini. Ia kerana Kaizo Salon N Spa ini menawarkan perkhidmatan potong rambut menggunakan api. 

Salon yang terletak di Mumbai, India ini dimiliki oleh `Meet Gala’ dan kaedah bakar rambut itu kini menjadi semakin popular di kalangan pelanggan.
Hasil carian imej untuk Bakar Rambut Jadi Kaedah Potong Rambut Terbaru “Kami menggunakan idea kreatif ini untuk menampakkan perkhidmatan yang diberikan ini adalah unik.
“Ramai kawan saya mahu melakukan sesuatu dengan rambut mereka tetapi dengan syarat ia tidak merosakkan rambut,” kata Meet Gala.

Untuk proses bakar rambut itu, salon berkenaan akan menyapu pewangi khas ke rambut supaya ia tidak berbau terbakar. Bahan kimia diletakkan untuk mengelakkan api membakar kepala dan ia dicipta oleh bapanya yang merupakan jurutera kimia.

“Selepas itu saya menyikat rambut. Ia juga membuang rambut bercabang,’’ kata Meet Gala. (IH)

Bakar rambut jadi kaedah potong rambut terbaru di India - ...
https://www.youtube.com/watch?v=fMrnAixz8pE
22 Jan 2018 - Dimuat naik oleh Media Adil
Salon yang terletak di Mumbai, India ini dimiliki oleh `Meet Gala' dan kaedah bakar rambut itu kini ...(dirujuk dari facebook 'Gunting Krew' https://www.facebook.com/gunting.krew?ref=bookmarks)
Foto Profil anda
Tawaran
 'BARBER SHOP 91'. Kedai Gunting rambut lelaki kami baru dibuka.. Hari Ini.. Sila kunjungi, 10 pagi hingga 10 malam tiap harihingga sebulan..
Harga Promosi
-dewasa RM7:00
-kanak-kanak5:00
Sila kunjungi segera!
Bandar Damai Perdana. No 10 Ground Floor, Jalan Damai Perdana,5/1B,56000,Cheras, Kuala Lumpur.
Lihat sebelum ini..

No comments:

Post a Comment